ΤΑΝΤΟΣ & ΣΙΑ

DWQA QuestionsCategory: QuestionsΤΑΝΤΟΣ & ΣΙΑ
Sanford Toombs asked 1 week ago

Η ΤΑΝΤΟΣ & ΣΙΑ είναι μια κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και στις πωλήσεις αυτοκινήτων. Με έδρα την Αταλάντη, Τραγάνα, η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της μέσω της σταθερής ποιότητας και της αξιόπιστης εξυπηρέτησης.
Ξεκινήσαμε πριν από αρκετά χρόνια με μια απλή ιδέα: να προσφέρουμε τα καλύτερα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες πώλησης αυτοκινήτων στην περιοχή μας. Από τότε, η εταιρεία μας έχει εξελιχθεί και έχει επεκταθεί, διατηρώντας πάντα το ίδιο πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση.
Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά ford αυτοκινήτων και αξιόπιστα οχήματα, εξασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Το όραμά μας είναι να γίνουμε η πρώτη επιλογή για οποιονδήποτε αναζητά ανταλλακτικά και αυτοκίνητα στην Ελλάδα.
Η ΤΑΝΤΟΣ & ΣΙΑ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη των πελατών μας, από την προμήθεια νέων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών μέχρι τις πωλήσεις αυτοκινήτων.
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1969 ως ατομική επιχείρηση και συνεχίζει ως σήμερα με την Τάντος Παναγιώτης & ΣΙΑ Ο.Ε..
Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται εδώ και 51 χρόνια στην εισαγωγή μεταχειρισμένων γνήσιων Ιαπωνικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων και στην πώληση επαγγελματικών αυτοκινήτων.
Ειδικευόμαστε σε φορτηγάκια 4Χ4 και 4Χ2 . Λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας μας και των πολλών ικανοποιημένων πελατών μας, είμαστε ένα απο τα πιο εξειδικευμένα καταστήματα στον χώρο μας.
Άν θέλετε να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας, βρισκόμαστε στο 137χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στον κόμβο της Τραγάνας Φθιώτιδας.

Join LIMARC

Ham Radio University